Menadzer Danijel Petrovski je vođa restorana Soulfood od 2016. godine. U ugostiteljstvu je dugi niz godina sa višegodisnjim iskustvom u svim sferama poslovanja ugostiteljskog objekta. Za njega je timski rad i međusobno razumevanje među zaposlenima ključno i glavni je krivac zbog čega restoran Soulfood odiše prijatnom i prijateljskom atmosferom.
Miloš Lazarov, šef je kuhinje restorana Soulfood i za njega ne postoji jelo koje ne zna da spremi, a kako sam kaže - svako jelo je za njega novi izazov. Dugogodišnjim radom stekao je veliko iskustvo, ali i praktično znanje i baš to ga je dovelo i preporučilo za šefa kuhinje Soulfood restorana.
Nenad Anović zamenik je šefa kuhinje i vrhunski majstor u spremanju italijanskih jela. Svoje ogromno znanje i veštine stekao je dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti i možemo se pohvaliti da je najbolji u pripremi italijanskih specijaliteta.
Dragan Dimic je naš konobar - on je ljubazan, kulturan i odmeren, te je uvek tu da dočeka gosta. On je jedan od najboljih poznavaoca hrane i pića u našem restoranu. Takođe, odličan je u preporuci hrane neodlučnim gostima.
Saška Kozomora, naša barmenka, dugogodišnji je barmen i barista našeg restorana. Svojom posvešćenošću i radom stekla je zavidno znanje u pripremi koktela, kafe i ostalih specijaliteta od kafe.